ویرایشگر کلاسیک وردپرس چیست؟ در آموزش قبلی ویرایشگر گوتنبرگ وردپرس را با هم بررسی کردیم. در این آموزش قصد دارم در مورد ویرایشگر کلاسیک وردپرس آموزشی داشته باشیم. پیشنهاد من استفاده از ویرایشگر گوتنبرگ است اما خب به دلیل اینکه ویرایشگر کلاسیک وردپرس محبوبیت بالایی دارد و ممکن است خیلی از کاربران علاقه به کار با این ویرایشگر را داشته باشند، در مورد ویرایشگر کلاسیک در این مقالبه صحبت کردهایم.
آموزش فعال کردن ویرایشگر کلاسیک وردپرس
همانطور که گفتم شما وقتی از جدیدترین نسخه وردپرس استفاده کنید، ویرایشگر پیش فرض آن گوتنبرگ است. اگر میخواهید از ویرایشگر قدیمی یا کلاسیک وردپرس استفاده کنید، کافیست افزونهی زیر را روی وردپرس خود فعال کنید.

با نصب و فعال سازی این افزونه، ویرایشگر گوتنبرگ در وردپرس شما غیر فعال میشود و ویرایشگر وردپرس شما به صورت پیش فرض ویرایشگر کلاسیک خواهد شد. در ویدئوی همین آموزش میتوانید آموزش نصب و راه اندازی این افزونه را مشاهده کنید. همچنین نصب و راه اندازی افزونههای وردپرس را در فسمت ۱۹ به صورت مفصل آموزش دادهام میتوانید در آن قسمت هم مشاهده کنید.
آموزش ویرایشگر کلاسیک وردپرس
ویرایشگر کلاسیک وردپرس، امکاناتی شبیه به ویرایشگر گوتنبرگ دارد ب این تفاوت که ساختار آن به شکل بلوکی نیست. من خودم به ویرایشگر کلاسیک راحت ترم به این دلیل که سالهاست دارم با ویرایشگر کلاسیک کار میکنم. اما پیشنهادم برای شما این است که اگر تازه شروع به یادگیری وردپرس کردهاید، سعی کنید با ویرایشگر گوتنبرگ کار کنید و روی آن ویرایشگر مسلط شوید.
افزودن عنوان و پیوند یکتا در ویرایشگر کلاسیک
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، در این قسمت باید عنوان نوشته خود را وارد کنید.
تنظیمات صفحه ویرایشگر کلاسیک وردپرس
اگر وردذپرس شما فارسی باشد، در بالای صفحه سمت چپ گزینهای وجود دارد مربوط به تنظیمات صفحه ویرایشگر کلاسیک. در واقع این تنظیمات مربوط به نمایش فیلدها و تعداد نمایش است. مطابق تصویر زیر
همانطور که میبینید میتوانید فیلدهای مربوط به تنظیمات نوشته را با استفاده از این قسمت شخصی سازی کنید. دقت داشته باشید که فیلد “چکیده” به صورت پیش فرض غیر فعال است. این گزینه رو فعال کنید. اگر از قالبی استفاده کنید که از این امکان پشتیبانی کند نیاز خواهید داشت.
افزودن محتوای نوشته در ویرایشگر کلاسیک
محتوای نوشته خود را در این قسمت باید وارد کنید. امکان افزودن تصویر، ویدئو، صوت و … در این ویرایشگر وجود دارد. در ویدئوی آموزشی کامل توضیح دادم. بعضی از قسمتها را باهم بررسی کنیم.
توجه داشته باشید، در تصویر بالا قسمتی که با شماره ۱ مشخص شده است تمام امکانات ویرایشگر را برای شما نمایش میدهد. برای افزودن رسانه (تصویر، ویدئو و صوت) میتوانید از قسمتی که شماره ۲ علامت گذاشتم استفاده کنید. برای مشاهده محتوای خود به صورت کد میتوانید از شماره ۳ استفاده کنید.
تنظیمات انتشار در ویرایشگر کلاسیک وردپرس
با استفاده از تنظیمات انتشار میتوانید زمان انتشار، وضعیت انتشار و وضعیت مشاهده آن را مشخص کنید. همچنین میتوانید نوشته را به صورت پیش نویس ذخیره کنید.
انتخاب دسته بندی در ویرایشگر کلاسیک
با استفاده از دستهها در ویرایشگر کلاسیک میتوانید تعیین کنید که نوشته در کدام دسته قرار دارد. در قسمت بعدی آموزش به صورت کامل در مورد مدیریت دسته بندیها در وردپرس آموزش قرار دادهام میتوانید آن را مشاهده کنید. در این مرحله تا همین حد بدانید که دستهها مربوط به تعیین دسته بندی برای نوشته است.
انتخاب برچسب برای نوشته در ویرایشگر کلاسیک
برچسبها در وردپرس، همانند هشتگها در اینستاگرام عمل میکنند. شما با استفاده از قسمت برچسبها در ویرایشگر کلاسیک میتوانید برای نوشتهی خود چند برچسب تعیین کنید. توجه داشته باشید که برچسبها تاثیر زیادی روی سئو ندارند. در قسمت مدیریت برچسبها در وردپرس به صورت مفصل در مورد برچسبها توضیح دادهام. میتوانید آن قسمت را مشاهده کنید.
افزودن تصویر شاخص در ویرایشگر کلاسیک
اگر قالب شما، از تصاویر شاخص در وردپرس پشتیبانی کند میتواند از این قسمت تصویر مد نظر خود را اضافه کنید. تصویر شاخص در واقع تصویری است که به عنوان تصویر اصلی نوشته در لیست نوشتههای شما نمایش داده میشود.
امیدوارم این آموزش مورد استفاده عزیزان قرار گرفته باشد. در صورت وجود هرگونه سوال در دیدگاههای همین نوشته برای من ارسال کنید. با تشکر. موفق و پیروز باشید.