یکی دیگر از خطاهای رایج در وردپرس، خطای 404 است. این خطا در سمت کلاینت است. یا به عبارتی سمت front-end سایت شما. به صورتی کلی این خطا زمانی رخ میدهد که پست یا برگه ای از سایت شما وجود نداشته باشه یا به درستی آدرس دهی نشده باشد. اگر شما در حال حاضر چنین مشکلی دارید اصلا نگران نباشید، رفع این مشکل بسیار آسان است.
ارور ۴۰۴ وردپرس چیست؟
خطای 404 در سایت به معنای پیدا نشدن درخواست است. به عبارت ساده تر این خطا زمانی رخ میدهد که درخواست در سایت وجود نداشته باشید. حالا فرض کنید شما در سایت وردپرس خود همه یا بخشی از برگهها و پستهای شما به 404 بر میخورید.
۱. تغییر پیوندهای یکتا در مدیریت وردپرس
اولین راهکار برای رفع این خطا در سمت مدیریت وردپرس است. به پنل مدیریت وردپرس بروید و از طریق منوی تنظیمات > پیوندهای یکتا به قسمت مدیریت پیوندهای سایت خود بروید.
مطابق تصویر بالا مقدار نام نوشته را انتخاب کنید و تنظیمات را ذخیره کنید. شما با این ما در واقع دارید یک فایل .htaccess در هاست خود ایجاد میکنید.
اگر مشکل از این طریق رقع شد که چه بهتر، اگر مشکل رفع نشد مرحله بعدی را انجام دهید.
۲. بررسی .htaccess در هاست
در این مرحله میخواهیم بررسی کنیم که آیا فایل .htaccess سالم است یا خیر. برای دسترسی به فایل .htaccess وارد هاست خود شوید. اگر از هاست سی پنل استفاده میکنید و فایل مربوطه را در شاخه اصلی (پوشه روت) مشاهده نمیکنید باید از طریق گزینه Setting در بالای صفحه سمت راست گزینه Show Hidden File را فعال کنید.
خب اگر فایل .htaccess وجود داشت آن را ویرایش میکنیم و اگر وجود نداشت یک فایل با نام .htaccess ایجاد کنید. کدهای زیر را درون این فایل قرار دهید.
# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress
تمام شد. الان باید مشکل شما رفع شده باشد. امیدوارم این آموزش مفید واقع شده باشد. خوشحال میشوم تجربه خود را در دیدگاههای همین نوشته بیان کنید. با احترام