در این پست قصد داریم نصب وردپرس در cPANEL را به صورت دستی آموزش دهیم. در چهار مرحله به صورت سریع چگونه وردپرس را به صورت دستی در سی پنل راه اندازی کنیم؟

مرحله اول

جدیدترین نسخه وردپرس را دانلود کنید. شما می‌توانید جدیدترین نسخه وردپرس را از مخزن اصلی وردپرس به آدرس wordpress.org دریافت کنید. و یا میتوانید از مخزن وردپرس فارسی به آدرس wp-persian.com دانلود کنید. پیشنهاد ما مخزن وردپرس فارسی است. به این دلیل که در فایل دانلودی از مخزن وردپرس فارسی افزونه “وردپرس فارسی” وجود دارد. این افزونه برای تغییر تاریخ‌های میلادی به شمسی و همچنین بومی سازی بیشتر وردپرس است.

مرحله دوم

در این مرحله باید فایل دانلود شده را در فایل منیجر سی پنل آپلود کنیم. شما در هر مسیری از فایل منیجر که میخواهید وردپرس نصب کنید باید فایل دانلود شده را آپلود کرده و سپس اکسترکت کنید.

دقت کنید مسیر public_html مسیر اصلی است. و در این پوشه هر فولدری ایجاد کنید مسیر آن عوض خواهد شد. مثلا اگر فولدری در این قسمت بسازید به نام my آدرس آن yourdomain.com/my میشود .

پس از آپلود فایل باید آن را از حال زیپ خارج کنیم. برای این کار روی فایل کلیک راست کرده و گزینه Extract را انتخاب کنید.

وقتی فایل را اکتسرکت کنید یک فولدر به نام wordpress مشاهده میکنید. ما در این آموزش میخواهیم روی شاخه اصلی وردپرس را نصب کنیم (public_html)

بنابر این باید محتویات فولدر wordpress را به public_html انتقال دهیم. برای این کار وارد فولدر wordpress شوید و تمامی فایلهای را انتخاب کنید. سپس کلیک راست کرده و گزینه Move را انتخاب کنید. توجه داشته باشید در پنجره move در قسمت آدرس دهی باید /public_html/ انتخاب شود.

مرحله سوم

در این مرحله باید پایگاه داده ایجاد کنید. در سی پنل MySQL® Database Wizard را انتخاب کنید.

سپس از شما خواسته میشود که یک دیتابیس ایجاد کنید. یک نام به دلخواه وارد کنید.

در مرحله بعد از شما خواسته میشود یوزرنیم پایگاه داده را ایجاد کنید. همچنین در این مرحله رمز یوزرنیم پایگاه داده را هم باید مشخص کنید. دقت داشته باشید رمز را یادداشت کنید که فراموش نکنید. ما در مراحل بعدی از نام دیتابیس، یوزرنیم و رمز استفاده میکنیم.

و در این مرحله روی گزینه ALL PRIVILEGES کلیک کنید و به مرحله بعدی بروید.

دقت کنید که نام دیتابیس، یوزرنیم و پسورد را به یاد داشته باشید. ما در مراحل بعدی از آنها استفاده خواهیم کرد.

مرحله چهارم

به فایل منیجر مراجعه کنید. در همان قسمتی که فایلهای مربوط به وردپرس را ریخته اید یک فایل به نام wp-config-sample.php وجود دارد. روی این فایل کلیک راست کرده و گزینه Edit را انتخاب کنید و در پنجره بازشده هم گزینه edit را بزنید.

نام دیتابیس، یوزنیم و رمز را در این قسمت مطابق تصویر زیر وارد کنید:

سپس مجددا روی wp-config-sample.php کلیک راست کرده و گزینه rename را کلیک کرده و نام آن را به wp-config.php تغییر دهید.

سپس وبسایت خود را اجرا کنید،‌صفحه ی نصب وردپرس را مشاهده خواهید کرد. پس از تکمیل مشخصات وبسایت خود در این صفحه همه چیز تمام شده است.

هر سوالی در زمینه نصب و راه اندازی وردپرس داشتید می‌توانید در انجمن پرسش و پاسخ دارکوب وب بفرمایید. موفق باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.